Long Time No See

| | 0 comments »
Admin meminta maaf kerana terlalu lama tidak update blog. Al maklumlah sibuk mencari rezeki untuk kahwin. Insyaallah dalam masa terdekat ni akan update lagi blog yang dah lama ni.

Nokia Terbaik.

| | 0 comments »
Walau secanggih mana pun Samsung Dengan Apple. Nokia tetap menang di medan perang. Hahaha.

Real Anonymous?

| | 0 comments »

Ini lah wajah sebenar Hacker Antarabangsa yang dikenali sebagai Anonymous.



Betulkah??

| | 0 comments »
Ini pernah terjadi kepada hampir 90% setiap manusia di dunia ini. Agak kelakar sebab kite selalu dengan bangga kita buat kerja sempurna,padahal di belakang tadbir kite cumalah Copy Paste sahaja.hahaha.

Cendawan atau apa?

| | 0 comments »
Otak tu jangan nak kuning sangatlah lepas tengok gambar ni ye. hahaha. Really hate this game? hahaha.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...